A Baofeng új készülékében már Leap motion mozgásérzékelő is van

A Baofeng új készülékében már Leap motion mozgásérzékelő is van

Baofeng Mojing, a világ vezető virtuális készülék gyártója, bemutatta az új headsetét amelyben „Leap Motion gesture control” érzékelők lettek beépítve, azaz olyan mozgásérzékelőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy kézzel irányítsuk telefonunkat.

A Baofeng Mojing 5 Plus Pekingben lett bemutatva egy sajtótájékoztatón június elsején a Baofeng Mojing 5-tel együtt, ami annyiban különbözik, hogy nincs beleépítve érzékelő.

Baofeng Mojing 5 Plus Leap motion érzékelővel (kép forrása Geekbuying)

Mindkét készülékbe építettek trackpadet, ugyanúgy, mint a Gear VR-nél, és USB-vel csatlakozik a telefonhoz. A látómező szintúgy 96 fokos és csakúgy, mint a Gear VR-nél további beépített szenzorok is vannak.

Működik minden olyan Andorid alapú okostelefonnal aminek a képernyőmérete 4.7 és 5.5 col között van.

Még nem kapható, de a várható eladási ára a Baofeng Mojing 5-nek 80 dollár a Baofeng Mojing 5 Plusnak 145 dollár körül lesz.

Leap motion működés közben (kép forrása blog.leapmotion.com)

A vállalat ezen kívül továbbfejlesztette a virtuális valóság alkalmazását, ami így lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy anélkül váltsanak a különböző alkalmazások között, hogy a készüléket le kelljen venni.

Az még nem tiszta, hogy milyen jól fog működni más Google Cardboard alkalmazásokkal, és hogy kompatibilis lesz e a Daydreammel.

Forrás: www.hypergridbusiness.com

0 Komment

Szólj hozzá...