A Need for Speed: No Limits is a Daydream játékok között lesz

A Need for Speed: No Limits is a Daydream játékok között lesz

A legnagyobb versenyautó játék sorozat meg fog jelenni a Google új VR platformjára is, a Daydream-re.

A Need for Speed hivatalosan is rajthoz áll a virtuális valóság versenyében, köszönhetően a közelgő Daydream mobil VR platformnak. Az Electronic Arts a Need For Speed: No Limits VR változatát készíti el, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy fej-fej mellett versenyezzenek Blackridge utcáin. A Need for Speed szériákban megszokottan úgy tuningolhatod fel az autóik külsejét és belsejét, ahogy szeretnéd, és ezt mind a virtuális világban, VR szemüvegen keresztül! Az eredeti verzióban több mint 1000 verseny van a játékban, de az még nem eldöntött, hogy a VR mobilos verzióban hány verseny lesz.

Míg a Need for Speed: No Limits egy nagyszerű autóversenyzős játék (Én még a Need for Speed Undergrounddal kezdtem...), az egészben az az izgalmas, hogy egy akkora név, mint az Electronic Arts beszáll a Daydream platformjába.

A Need for Speed: No limits ebben az évben fog megjelenni a Google Daydream-re, és olyan további játékok fognak még jönni hozzá, mint a J.K Rowling’s Fantastic Beasts and Where to Find Them, LEGO’s BrickHeadz, Gunjack 2: End of Shift és az Ubisoft’s Hungry Sharks. A platform idén novemberben fog kijönni a Google Daydream View VR headsetével együtt.

0 Komment

Szólj hozzá...