A virtuális világban elevenedik meg előttünk Darth Vader

A virtuális világban elevenedik meg előttünk Darth Vader

Hamarosan egy olyan tapasztalatban lesz része minden Star Wars rajongónak, amelyre eddig még sosem gondolt. A közeljövőben megjelenik a Darth Vader VR-élmény.

A tavalyi, és főleg az idei esztendő legnagyobb és legújabb trendje kétségkívül a virtuális valóság. Attól függetlenül, hogy a legprofibb eszközről beszélünk, vagy az olyan megoldásról, melyhez csak a giroszkóppal ellátott telefonod szükséges.

A Star Wars világa se szeretne kimaradni a VR élményéből, ezért készítenek egy olyan filmet, melynek a középpontjában Darth Vader áll. A film írója David S. Goyer akinek a nevéhez fűződik például a Batman - A sötét lovag, Az acélember, Hipervándor vagy a Penge.

A Star Wars Celebration utolsó napján így nyilatkozott a készülő alkotásról: "Amikor szétnéztünk, hogy milyen karaktereink vannak, milyen helyek és világok, akkor feltettük magunknak a kérdést: mi az, amit még nem láthattunk korábban? Kire vagyunk kíváncsiak? Darth Vader a tökéletes választás, hogy még inkább elmélyedjünk a Star Wars világában."

Az ILMXLAB készíti a filmet, mely a Lucasfilm az új technológiákért felelős divíziója. A film mellé egy videójátékot is fejlesztettek Star Wars: Trials on Tatooine néven. A játék HTC Vive-ra elérhető.

Íme egy gameplay a TheVR csapatától

0 Komment

Szólj hozzá...