ANVIO VR: egy újabb multiplayer VR aréna

ANVIO VR: egy újabb multiplayer VR aréna

Az Anvio VR egy új többjátékos VR aréna, amely a teljes ember testét le tudja térképezni és ebben az esetben nem egy 4x4 méteres szoba mértékű területen kell a játszani, hanem egy „kisebb” 2150 négyzetméteres raktárban.

A virtuális valóság eszközök még nagyon gyerekcipőben járnak az elterjedést tekintve, ezért is hasznosak a VR játéktermek vagy az olyan startupok, mint a The Void, az Anvio VR vagy a FOX által fejlesztett Alien tematikájú VR élmény park. Hiszen az ilyen helyeken kedvező áron ki lehet próbálni a virtuális valóság rendkívül intenzív élményét és hozzájárulnak ennek az izgalmas technológiának a megismertetéséhez.

Az Anvio VR egy új, az egész testet követő virtuális valóság platform, melyet a Vortex LLC fejleszt Moszkvában. A legprofibb mozgáskövető és VR rendszereket használják, melyekhez a képet Oculus Riftek biztosítják és az energiát hátizsákos PC-k adják. A játékos ruházatán különféle szenzorok vannak és a kezükbe egy mozgáskövetéssel ellátott fegyvert is adnak. Maga a játéktér 2150 négyzetméteren terül el és a játékosok látják egymást a játék közben, ezért interakcióba tudnak lépni egymással, integethetnek, jelezhetnek, és akár együtt is ugrálhatnak a teljes testkövetés miatt.

Az arénában különböző játékokat lehet bemutatni és ehhez nem kell több helyiséget fenntartani vagy akár átépíteni a területet, mint például egy mai laser-tag pályánál. Hamarosan Londonban is fog nyitni egy terem a Covent Gardenben!

Neked ajánljuk

0 Komment

Szólj hozzá...