APPéntek: Deep Space Battle VR játék Teszt

APPéntek: Deep Space Battle VR játék Teszt

A múltheti űrcsatás fellendülésemből a Space Stalker VR-ből nem bírtam kimozdulni. Így hát tovább kutakodtam hasonló élmények után. Kisebb nagyobb sikerrel, de rátaláltam egy egészen élvezhető űrcsatás játékra a Deep Space Battle VR-re, majd felkaptam a VR Szemüvegem. Igaz, látványba nem nyújt akkora élményt, mint a Stalker VR de attól még nagyon eltalálták a fejlesztők.

Utólag több küldetés közül lehet választani, de természetesen sorban végig kell haladni mindegyiken és ki kell játszani őket. Lehet új űrhajókat vásárolni, fejleszteni majd csatázni velük. A mozgásunk az űrben teljesen kötetlen, ami eléggé feldobja a VR élményt. A fejünk mozgását követve lehet irányítani a hajót és becélozni az ellenséges egységeket. A tüzelés automatikusan elkezdődik amint becéloztunk egy ellenséges űrhajót. A középen látható radar jelzi, hogy merre vannak az ellenségek, alul pedig hogy mennyi életünk maradt és hol járunk a küldetésben.

Igazából egy egyszerű űrcsatás játék, ami küldetésről küldetésre egyre nehezebb, de ami fontos, hogy mindezt a virtuális valóságban. Ez a fajta egyszerűség teszi szuperré a játékot. Nincs felesleges történet köré írva, csak egy a lényeg, legyőzni az ellenséget!

Aki a múltheti Stalker VR-től beindult, az garantáltan befog erre is. Érdemes letölteni, a gyártó azt ígéri, hogy fejlesztés alatt van a Multiplayer változat, nah az tuti hatalmas siker lesz. Lehet játszani majd klánokba egymás ellen vagy csak barátokkal, de egy biztos, ahogy kész lesznek, egy VRAVITY sereget felállítunk veletek és meg se állunk az első helyig!

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Mini VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


0 Komment

Szólj hozzá...