APPéntek: Duck Hunt VR Játék teszt

APPéntek: Duck Hunt VR Játék teszt

Huhúúúúú micsoda klasszikus játék!!! Ki emlékszik mikor jelent meg először? Nos, segítek egy kicsit, 1984-ben Japánban a Nintendo dobta piacra a játékot. Akkoriban ez olyan csúcskategória volt, hogy gyorsan világhírű lett és azóta se felejtették el az emberek. A konzolos játékok egyik úttörője, sokan csak ezért is vettek Nintendót. Sőt mi sem mutatja jobban sikerét, mint hogy 33 évvel később sem lett elfelejtve. Most ezt az élményt végre átélhetjük VR módban is!

Az irányítása nagyon könnyű, egyszerűen csak nézzünk rá a célpontra és a tüzelés már automatikus. A kép alapján láthatjátok, hogy grafika mit sem változott, egy az egyben a régi kedvenc Nintendo játékunkkal játszhatunk, így mondjuk a megjelenés pontozásánál a fő szempont a klasszikus 84-es játékhoz mérten lesz.

A játék funkciója maradt a régi, azaz órákat eltölteni ugyanazzal a dologgal, méghozzá a kacsák lövöldözésével. De ne csüggedjen el senki, aki esetleg nem szereti a nosztalgikus játékokat. Természetesen bőven akad újított változata is, mint például a VR Madár Vadász, de ezt inkább legközelebb részletesen elemezzük, addig is merüljetek el 80-as évek fiataljainak legjobb játékában.

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


Neked ajánljuk

0 Komment

Szólj hozzá...