APPéntek: Lamper VR: Firefly Rescue VR Játék Teszt

APPéntek: Lamper VR: Firefly Rescue VR Játék Teszt

A Lamper VR az egyik legnépszerűbb Virtuális valóság alkalmazás, bár szerintem egyben az egyik legaranyosabb is. Bátran ajánlom akár a fiatalabb korosztálynak is! Ezt a VR játékot majd fél millióan letöltötték már. Ingyenes és szuperül összerakott látványosa kis applikáció.

Egy aranyos szentjánosbogárral kell útra kelnünk egy veszélyes világban, az erdő mélyén. Megannyi meglepetés vár ránk, de szerencsére bátrak vagyunk, így nem riadunk el tőlük! Rovarevő növények, gonosz pókok, akik mind meg akarnak enni minket. Térjünk ki előlük vagy használjuk a képességeinket. Akár tűzgolyóval is támadhatunk, de ha elég csillagot szedünk össze szivárványt csinálhatunk, ami megvéd minket az erdő sötétjében. A végső cél, hogy megmentsük a barátainkat, akikkel így később együtt szállhatunk neki az újabb kihívásoknak.

A játékhoz nem szükséges kontroller, de az akciók végrehajtásához kell egy OK gomb, így erősen ajánlott egy BoboVR, a vezérlés többi része a fejünk mozgatására reagál.

Összességében egy szuper kalandjáték. Látványos és nincsenek benne bugok. Igaz én személy szerint jobban szeretem az akció játékokat, de aki szolidabb kalandra vágyik, annak biztos megéri az 5 csillagot!

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Mini VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


0 Komment

Szólj hozzá...