APPéntek: Sites in VR 360 fokos kép nézegető Teszt

APPéntek: Sites in VR 360 fokos kép nézegető Teszt

Múlthéten nagyon belemerültem a Within alkalmazás tesztelésébe, megannyi szuper jól elkészített kisfilmet néztem meg. Annyira megtetszett, hogy tovább kutattam hasonló tartalmakért és így találtam rá a Sites in VR alkalmazásra. Igaz itt nem filmeket lehet nézni, hanem 3D hatású panorámaképeket akár 4K felbontásban, már ha a telefonunk bírja, de az se probléma, ha kisebb a készülékünk felbontása. Ráadásul még giroszkóp se szükséges a használatához, így bárkinek lehet ajánlani. De ha van egy hiperszuper BoboVR Z4 Mini VR Szemüveged, akkor kattints a cardboard szemüveg ikonra és olvasd be a QR kódot, így tökéletes lesz a VR élmény.

És hogy milyen 360 fokos panorámaképeket nézegethetünk? Hát jobb választ nem találtam rá, mint hogy mindenfélét. Az alkalmazás segítségével nem csak a földet járhatjuk be, de más bolygókat is. Olyan helyekre mehetünk el ahol még nem jártunk. Legyen az Párizs, vagy akár a Mars felszíne. Meglehet csodálni különböző építményeket is, mecseteket, palotákat, múzeumokat, fürdőket, várakat gyakorlatilag tényleg mindent.

Természetesen jobb lenne mindezt élőben is megtenni, mondhatni körbe utazni a világot, de amíg épp spórolunk a 80 napos föld körüli utunkra plusz egy kis kitérőre az űrbe addig is használjuk ezt az appot, hogy megtervezhessük az úti céljainkat.

Ha többet szeretnétek megtudni a használatáról, letöltés előtt nézzétek meg ezt a teszt videót:

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra és iOSre! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Mini VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


0 Komment

Szólj hozzá...