APPéntek: Space Talker VR játék Teszt

APPéntek: Space Talker VR játék Teszt

Most kénytelen vagyok leleplezni magam, ugyanis én ezzel a játékkal tesztelek minden VR szemüveget. Egyszerűen a kedvenc! A top 1, a mindent vivő számomra! Szeretem az akciódús játékokat és a sci-fiket, főleg ha az még VR is. Nos, a Space Talker VR pont ilyen. A Fibrum programozói igazán kitettek magukért.

A játékban a fejünk mozgatásával tudjuk irányítani az űrhajónkat. A különböző cselekvéseket úgy tudjuk végrehajtani, ha huzamosabb ideig tekintünk az adott pontra az ikonunkkal. Már a menü kialakítása és a játékindítás is nagyon látványos. A 3D hangzás igazán élethűvé teszi a játékot, próbáld ki te is, fordítsad bármerre a fejed játék közben és úgy a hangzás is változni fog, mintha tényleg ott lennél. Viszont van egy szomorú hírem is. Igen, ingyenesen letölthető azonban csak az első küldetést lehet végig játszani, a többiért fizetnünk kell, bár ezutóbbit szerintem soha nem bánta még meg senki sem.

A játékban fejleszthetjük az űrhajónkat, erősebb páncélt, új fegyvereket és képességeket adhatunk neki. A küldetések nagyon látványosak és eseménydúsak, garantáltan izomláz lesz a nyakadba, mert úgyse tudod majd abbahagyni! Fel kell kutatni az űrben lévő titokzatos tárgyakat és ezeket biztonságban vissza kell juttatni a bázisra. Közben megannyi ellenséges csatahajó támad és rengeteg meglepetés vár rád legyen ez akár egy űrben elhelyezett akna vagy egy közeledő meteorit. De szerencsére ezek ellen van fegyverzeted. Az elején csak egy minigun, de ahogy haladsz a küldetésekkel felszerelheted rakétavetővel vagy akár egy ionágyúval is a hajódat, nah akkor jön az igazi katarzis az űrben.

A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy a játékban elérjük a legjobb élményt, ahhoz minimum Android 5.0 és 1080p felbontás szükséges. Bár én hozzátenném a BoboVR-t is ;)

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Mini VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


0 Komment

Szólj hozzá...