Appéntek: Swivel Gun! VR Log Ride VR Játék Teszt

Appéntek: Swivel Gun! VR Log Ride VR Játék Teszt

A következő játék tesztünkre egy olyan alkalmazást választottam, amit kontrollerrel is lehet irányítani, de egy beépített OK gomb mindenféleképpen szükséges! Ez nem más, mint a Swivel Gun! VR Log Ride. Aki szereti a hullámvasutas virtuális élményeket, annak ez tuti be fog jönni. Igaz béta verzió még, de csak azért mert a programozók várják a visszajelzéseket, hogy hogyan fejlesszék tovább a játékot. (Segítsünk nekik mert ez a koncepció nagyon jó!)

A játékban alapból egy kis csónakban ülünk. A pálya sokban hasonlít egy hullámvasúthoz, csak itt a víz áramlata visz minket előre, hol gyorsabban, hol lassabban. A csónak orrára egy ágyú van szerelve, melyjel el kell találnunk a pálya szélén kihelyezett hordókat. A cél hogy minél többet ledöntsünk! Vigyázz, ahol begyorsul a pálya, ott eléggé kapkodni kell a fejünket!

Az ágyú használata nagyon egyszerű. Az alkalmazás elindításánál kiválaszthatjuk, hogy kontrollert vagy OK gombot szeretnénk használni. Én a Mocute VR Mini Kontrollert használtam a teszt során és szuperül működött. A tekintetünkkel tudunk célozni, majd a Mocute kontrollerén lévő fehér akció gombbal tüzelni.

Végre egy olyan hullámvasutas játék, amiben nem csak ülni kell és nézni, hanem játszani is! Nekem néhol elég nehéz volt becélozni a hordókat, főleg az alagutas részeknél, mivel annyi célpont jelent meg megannyi helyen. Fél óra játék után majdhogynem izomláz lett a nyakamba, de csak mert új rekordot akartam felállítani. Ha kipróbáljátok, küldjétek el nekünk az elért pontszámotokat és én megpróbálom megdönteni, addig is gyakorlok még! ;)

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Mini VR Szemüvegünket és a Mocute VR Mini Kontrollerünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


0 Komment

Szólj hozzá...