APPéntek: VR Bird Hunting VR Játék teszt

APPéntek: VR Bird Hunting VR Játék teszt

Ahogy múlthéten ígértem nektek a hétre le is teszteltem a régi Nintentdo Duck Hunting egy újabb változatát. Ez nem más, mint a VR Bird Hunting vagy magyarosan VR Madár Vadászat.

A játék ingyenesen elérhető, de ha azt szeretnénk, hogy ne zavarjanak minket a reklámok játék közben (aminek manapság már akkor az aránya, hogy inkább úgy mondanám, van egy kis játék a reklámok között), akkor fizetnünk kell egy csekély összeget érte. Nah de térjünk is a lényegre!

A játék lényege teljesen ugyanaz, mint a régi Nintentdo játék esetén. Le kell lőni minden kacsát. És hogy ez miben különbözik? Hát igen sok mindenben felturbózták. Több szint van és nem csak pontot lehet szerezni egy-egy kacsa lelövésével, hanem pénzt is keresünk! Ebből pénzből vehetünk fegyvereket, de akár új madarakat is, amikre lőhetünk! Vásárolhatunk például verebet, keselyűt, varjút vagy akár galambot is, és ezek után több pénzt kapunk, sőt új pályákat is lehet venni! Nagyon ügyeltek rá a fejlesztők, hogy ne unjuk meg egyhamar a játékot.

Természetesen a grafikára is figyeltek, hogy azért ne a 80-as éveket hozza vissza. A játék menete elég hosszú, szóval akár órákat is el lehet tölteni a VR világban. A tesztelés során a célzásnál nekem felmerült egy két bug, ezt a pontozásnál figyelembe vettem, mert úgy gondolom ilyen alapvető hibát már nem szabad véteni. De ettől függetlenül összességében jó játék, de még várom, hogy ki hozza el az igazi nagy áttörést ebben a típusú játékban, mert nincs aki ne ismerné vagy ne szeretné ezt!

Az applikáció ingyenesen letölthető Androidra! A teszt közben a BoboVR Z4 VR Szemüvegünket használtam.


Használhatóság:

VR élmény:

Megjelenés:


Neked ajánljuk

0 Komment

Szólj hozzá...