Az 5 legjobb hullámvasút alkalmazás

Az 5 legjobb hullámvasút alkalmazás

Szeretjük a virtuális valóságos hullámvasút alkalmazásokat, mert ez egy egyszerű módja annak, hogy megmutassuk a technológiát azoknak az embereknek, akik még soha nem próbálták ezelőtt.

Nem kell megtanítanod az embereket, hogy hogyan befolyásolják az alkalmazást, vagy hogyan kell navigálni. Minden, amit tenned kell, hogy felhúzod és átadod magad a szemüvegnek.

Egyébként, ezeknek az alkalmazásoknak nem az a célja, hogy több alkalommal is játszva legyenek. Utazhatsz egyszer vagy kétszer, és ennyi.

Darkness rollercoaster VR

Ez egy horror témájú hullámvasút szellemekkel és szörnyekkel, amik elérnek téged, olyan, mint egy kísértetjárta ház, de a síneken. Két út közül lehet választani, és a grafika csodálatos.

Szerezd be Androidra 315 forinttért.

Fibrum VR hullámvasút

Egy rendkívül jól megtervezett út egy elveszett dzsungel templomában. Az alkalmazást már egy millió alkalommal letöltötték.  A játékot szórakoztató utazás, remek a grafika és kiváló a hanghatások jellemzik.

Ingyenes Androidra és iOS-re.

Cedar Point VR

Cedar Point Valravn hullámvasutat hirdetik a legmagasabbnak, a leghosszabb és leggyorsabb hullámvasútnak a világon. Egy az első alkotások közül, amik egy valóságos meglévő hullámvasutat modelleznek le.

Ingyenes Androidra és iOS-re

Cmoar Roller Coaster VR

Egy a régebbi hullámvasút alkalmazások közül, ez a vasút elvisz téged egy sivatagi táj és bányászati alagutak között. Plusz, vannak repülő sárkányok.

Szerezd be Androidra 845 Forinttért és iOS-re 2,99 Euróért.

VR Kitchen Coaster

Egy szokatlan hullámvasút felvesz, ahol körbe vesz téged a pálya egy hatalmas virtuális rajzfilm konyhában. Vagy talán a konyha normális méretű, és te vagy csak nagyon kicsi. Tartsd a szemed a pókokon!

 Ingyenes Androidra

Forrás: www.hypergridbusiness.com

0 Komment

Szólj hozzá...