A Google frissítette a Street Viewet a Daydream miatt

A Google frissítette a Street Viewet a Daydream miatt

A Google új VR szemüvege a Daydream View hivatalosan is november 10-én jelent meg. Közvetlenül az indulás előtt a cég már frissítette pár fontosabb appját, hogy azokat az új Daydream rendszerrel is lehessen használni. A legutóbbi frissítést a Street View kapta.

Az új frissítéssel a felhasználók különböző virtuális túrákon tudnak részt venni. Jelenleg a Taj Mahal is a túrák között van. A Google indulásként 150 virtuális túrát készített el, de a jövőben még több várható!

A Google egy új applikációt is elindított melynek Google VR-szolgáltatások a neve. Az app célja, hogy biztosítsa a virtuális valósághoz szükséges funkciókat a Daydream és Cardboard alkalmazásoknál. Magába foglalja azt, hogy immár az értesítéseket, amiket kapsz a telefonra kifogja jelezni a VR világban, párosítja a Daydream-ready szemüveget és a controllert a Daydream-ready telefonnal, belép és kilép a VR appokból. A Google azt állítja, hogy a Daydream appok akkor fognak működni, hogy ha a "Google VR-szolgáltatások" telepítve van a telefonon.

A Google október elején virtuális billentyűzetet is készített a Daydream-ready telefonokhoz. Az app a virtuális valóságban lévő képernyőre vetít ki egy billentyűzetet, mely kulcsa a Daydream VR appoknak. Sok applikáció nem is fog elindulni a billentyűzet nélkül.

0 Komment

Szólj hozzá...