Íme 5 HTC Vive applikáció, amivel a virtuális valóságban is tudsz rajzolni

Íme 5 HTC Vive applikáció, amivel a virtuális valóságban is tudsz rajzolni

Tilt Brush

A Tilt Brush az egyik legnépszerűbb festő és rajzoló applikáció a virtuális valósághoz. Az appot a Google fejlesztette és HTC Vive VR szemüvegre elérhető. Engedi a felhasználónak, hogy egy 3D-s üres térben háromdimenziós ecsetvonásokat alkosson, csillagokat rajzoljon, neon fényeket vagy akár lángokat jelenítsen meg. A Tilt Brush élmény annyira szórakoztató és megnyerő, hogy gyakran azt mondják róla, hogy ez a VR "killer appja". Az új update-nek hála -amely engedélyezi a multiplayer rajzolást- minden bizonnyal az egyik legjobb VR alkalmazás.

Paintlab

A Paintlab egy virtuális valóság szobor és festész alkalmazás HTC Vive-ra. A felhasználó feltudja venni és akár online tudja streamelni azt, amikor alkot. Az app letölthető ingyenesen a Steam-ről.

Kingspray Graffiti Simulator

Ez a virtuális valóság graffiti szimulátor szintén HTC Vive-ra lett fejlesztve. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy igazán átélje azt, hogy milyen lehet az utcákon graffitiket készíteni.

Gravity Sketch

A Gravity Sketch egy londoni központú start up, amely segítségével rajzolni és manipulálni tudsz tárgyakat a virtuális valóságban.

MasterpieceVR

Ez az applikáció Kanadából a Brinx-től származik. Jelenleg még fejlesztés alatt áll, és még nem tudni, hogy mikor jelenik meg. A YouTube demo videója azonban eléggé jól néz ki!

0 Komment

Szólj hozzá...