Végre eljött a VR eSport ideje az Onward FPS Pro Ligával

Végre eljött a VR eSport ideje az Onward FPS Pro Ligával

A virtuális valóság egy új szintre lép azzal, hogy 2017. július 15 és július 16-án megrendezik az első igazi eSport rendezvényét a technológiának, a Virtual Reality FPS League-t. A versenyen az egyik legjobb FPS többszereplős játék lesz a főszereplő, az Onward.

Lassan, de biztosan a virtuális valóság betör a profi eSport ligákba, és az Onwardra épülő új FPS liga egy hatalmas lépés e felé. Immár úgy tűnik, hogy a technológia képes arra, hogy a nagyközönséget is szórakoztassa élőben és stream formájában is.

Az FPS ligát július 15 és 16-án rendezik meg, és a világ minden tájáról különböző játékosok fognak érkezni és mindenki arra vágyik, hogy hazavigyék az áhított 2017-es bajnoki címet!

A csoportos mérkőzések július 15-én, az elődöntő és a döntőre másnap július 16-án kerül sor. A bajnokság a Twitch hivatalos csatornáján lesz élőben streamelve.

A verseny ihletet merít a már bejáratott eSport versenyekből. Összesen nyolc csapat lesz, melyet tudásuk alapján fognak két különálló csoportba szétszedni. Ezekben a csoportokban kettő magasabb skillel rendelkező és kettő alacsonyabb skillel rendelkező csapat lesz. Az előforduló során a csapatoknak lehetőségük lesz arra, hogy bizonyos pályákat letiltsanak. Az első pályát mindig a magasabb skillel rendelkező csapat fogja választani, és mindkettő csapatnak lehetősége van arra, hogy a kiindulási pontokat kiválasztják. Maga a döntő 5 mérkőzésből fog állni.

Ezzel nem csak a virtuális valóság, hanem a professzionális eSport is egy új korszakba lép be. Őszintén remélem, hogy további játékok és ligák is meg fognak születni és nem csak a VR-t imádó emberek fogják figyelemmel kísérni, hanem más eSport fan emberek is élvezettel fogják követni a bajnokságot.

Neked ajánljuk

0 Komment

Szólj hozzá...